Bogcoaching og foredrag m.m.

 

Stifterne af www.dennyeverden.dk har nu oprettet firmaet Den nye verden I/S. Firmaet samler de aktiviteter, som Ph.D Catalina Peña-Guillén og journalist Jesper Sørensen arbejder med i fællesskab.

Vi tilbyder latinamerikanske nyheder og analyse, foredrag om vores bøger, research om latinamerikanske emner samt tekstcoaching til forfattere og andre, som arbejder med tekster. Vi kan hjælpe med struktur, sprog, ideer til indhold og research samt kontakt til forlag. 

Catalina Peña-Guillén og Jesper Sørensen har skrevet "Det glemte eksperiment" (forlaget Rosenkilde & Bahnhof, 2013), om 48 familiers fælles udvandring til Venezuela. Denne udvandring holder vi foredrag om. Desuden holder Jesper Sørensen foredrag om rock med fokus på Morrissey, The Smiths, Manchesterscenen og britpop.

Vores site www.dennyeverden vil fortsat levere nyheder og baggrund om Latinamerika og Caribien, og vi arbejder på flere researchprojekter.

Pt. giver vi sammen professionel coaching på en bog, der udkommer til foråret, og vi er klar til at coache flere tekster.

Sitet vil også løbende give indsigt i latinamerikansk jura. Desuden er det muligt at hyre Jesper Sørensen som ordstyrer til debatmøder og andre arrangementer. 

Hvis noget af dette har din interesse, så kontakt os på 4013 2116 eller catyp6@yahoo.com 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

24.02 | 20:42

Vi har længe ikke haft tid til at opdatere dennyeverden.dk
Men vi beholder materialet online, fordi mange stadig besøger siden alligevel. Tak for interessen.

...
30.10 | 23:02

WOW -

...
03.04 | 21:42

Hej,

Super fin side! Jeg kan godt lide at i går ned i dybden på emnerne!
Hvis i vil kan i også se min side her: https://www.sporttema.dk

Mvh.
Christian

...
23.01 | 08:17

denne sidde er god

...
Du kan lide denne side