Nyt i Danmark - om Latinamerika

Kolding bliver latinamerikansk i en uge

Ambitiøs festival med musik, foredrag, dans og mad

 

Af Catalina Peña-Guillén & Jesper Sørensen

 

Kolding kommer i høj grad til at dufte af Latinamerika fra fredag den 4. til søndag den 13. september. Her er byen ramme om den ambitiøse festival ”Latinamerikanske dage”, hvor der er arrangementer hver dag.

Festivalen byder blandt andet på foredrag om politik og børn i Latinamerika, musik, film, danseundervisning, et marked og mexicansk og cubansk mad. Spansklærer Peder Skov Pedersen tog initiativet til ”Latinamerikanske dage”.

”Jeg har længe ønsket mig en festival i byen. Frem til 2006 havde vi en latinamerikansk uge i Kolding, og den gode tradition ville vi gerne genoplive. Heldigvis har vi fået stor opbakning”, siger Peder Skov Pedersen.

 

Læs og rejs

Han er medlem af Dansk-Cubansk Forening, som står bag festivallen sammen med Tangeforeningen La Luna, Kolding Bibliotek, La Via, Kolding Salsa, Litteratur 6000 og Kolding Musikskole. Næsten alle arrangementer holdes hos Nicolai-komplekset i Skolegade med scene, café og biograf.

Peder Skov Pedersen er boliviansk gift og har boet to år i Rosario i Argentina, ligesom han har rejst flittigt i resten af Latinamerika.

”Det er et fantastisk spændende kontinent, som man ikke hører så meget om. Det ligger lidt langt væk, og mange danskere ved ikke rigtigt, hvor de forskellige lande ligger, eller hvad de kan byde på.  Det vil jeg gerne råde bod på. Jeg håber, at festivallen giver folk lyst til at læse om Latinamerika og til at rejse derover”, siger Peder Skov Pedersen.

Læs programmet i Latinerkalenderen http://www.dennyeverden.dk/209993040 og få mere information på https://nicolai.kolding.dk/Nyheder/latinamerikanske-dage

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

24.02 | 20:42

Vi har længe ikke haft tid til at opdatere dennyeverden.dk
Men vi beholder materialet online, fordi mange stadig besøger siden alligevel. Tak for interessen.

...
30.10 | 23:02

WOW -

...
03.04 | 21:42

Hej,

Super fin side! Jeg kan godt lide at i går ned i dybden på emnerne!
Hvis i vil kan i også se min side her: https://www.sporttema.dk

Mvh.
Christian

...
23.01 | 08:17

denne sidde er god

...
Du kan lide denne side